I Surfers Paradise

Nu ar vi i Surfers Paradise. Har ar fint men valdigt turistiskt. Det ar mycket varmt ute.
Glomde skriva igar att vi bodde i ett gammalt slakteri i Wallangarra. Det ar det som ar pa bilden. Eller vi tror att vi bodde i det som varit personalutrymmena. Pa yttervaggen stod det 'Anderson Meat Packing Company'. 
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Idas lillasyster Olivia

Hej

Nästa fredag har vi julfest och vi har hållit på och övat i skolan ett tag. Sedan har vi jullov. Hoppas att det kommer snö snart.



Bilderna ser fina ut, men hostellet ser inte så trevligt ut. Men det kanske var bättre på insídan. Hur lång tid tog det att gallra ett träd? Måste man ha stege till alla?



Idag har jag tappat en tand! Det var den trettonde jag tappade. Pappa håller på och tar in julgranen nu så jag ska klä den ikäll.



Kramar från Olivia

2008-12-13 @ 14:43:28
Postat av: Sarahs mamma

Hej!

Trevligt att få höra av er igen.Idag är det grått o mulet igen. Vi längtar efter sol. Konstigt att den bara lyser över er, verkar orättvist att ni går omkring och suckar över att det är så varmt.Träffade Malin igår som berättade om IKEA utanför Sydney.Anna kommer hem från Sydafrika i veckan, båda skall jobba hos oss över julen.

Varit på julmarknad och till Silverskär och ätit julbord så nu är det bara julkonsert kvar. Vi har julgran på bryggan i år, hoppas den klarar stormarna.

Sköt om er!

Kramar!!!

2008-12-14 @ 10:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0