Jobb

Tack alla som gratulerade mig pa namnsdagen!
I dag har vi jobbat i tolv timmar. Jag har sorterat citroner och apelsiner i forsta och andra klass och Sarorna har packat apelsiner i lador. Pa onsdag far vi lon. 14 dollar i timmen, tyvarr med 29% skatt. Vi far ta sa mycket frukt vi vill i alla fall, men man trottnar ganska snabbt pa apelsiner nar man ser nagra tusen om dagen.
/ Ida


Kommentarer
Postat av: Lena

Heeej! Har du ingen bild på apelsinerna? :) Vill ju se hur en apelsinsortering går till :P

2008-09-15 @ 15:27:33
Postat av: Idas mamma

Jag gläder mig åt att ni i alla fall inte får skörbjugg!



Håller med Lena, vi vill gärna se bilder från apelsinsorteringen. Och vad händer med apelsinerna sedan? Går de på export? Tänk om vi äter apelsiner här hemma som ni har sorterat!



2008-09-15 @ 18:45:49
Postat av: Lena

Se nu, Birgitta håller med mej! :D Så imorgon vill vi se bilder på när ni arbetar.. Det måst ju finnas hur mkt saker som helst att ta kort på :O MERA BILDER! :D

Här hemma kan jag ju säga att det är iskallt! 8 grader just nu, enligt datorn xD

2008-09-15 @ 20:36:20
Postat av: Susanne

För första gången skulle jag inte vilja byta med er. 12 timmars arbetsdag, även om det är bra betalt, får mig att tro att ni inte hinner med så mycket annat än arbete. Jag är också böjd att hålla med mormor, tre veckor apelsinsortering räcker. Jag tror nog era föräldrar fyller på era konton bara ni roar er lite mera. Härhemma är det kallt och ruggigt . Det känns som vintern har kommit. Mössor och vantar på.

Sköt om er och sortera väl!

2008-09-16 @ 12:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0