Ledig dag

I dag har vi varit lediga. Det har varit varmt och soligt (skulle kallas sommar hemma). Vi gick ner till floden. Dar sag vi en pelikan. Igar nar vi far pa jobb sprang det en kanguru over vagen. Det var forsta gangen vi sag en vild.
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej

Här har det också varit en fin och solig dag, men sommartemperatur är nog lite att ta i. Här hemma har vi sett rådjur på flera varv idag, men det kan man väl knappast skryta om.



Vi besökte skördefesten på Naturbruksskolan och där var det minsann mycket folk. Säkert flera tusen. Varorna gick åt som smör i solen. Själv hann jag inte handla så mycket, Olivia och Astrid ville hellre klappa djuren, se på kaninhoppning, rida och åka traktorsafari. Men kängurur och pelikaner hade dom inte där. I fredags såg vi ett rätt så ovanligt djur. Vi var till Limnäs gård och där hade dom alpackor. De såg snälla ut men ville inte bli klappade.



Fick ni tag i flygbiljetter? Man kan säkert beställa på internet också. Det brukar dessutom vara billigare än att boka via resebyrå.



Jag läste på internet att Adelaide är en av de mysigaste och trevligaste städerna i Australien. Staden grundades 1836 och har en miljon invånare. South Australia är den torraste staten i Australien, så kanske det är värt att stanna där några dagar.



Sköt om er! Och ät mycket apelsiner!

2008-09-21 @ 20:51:02
Postat av: Lena

Det var ett ovanligt kort inlägg ;) Nu har jag iaf uppdaterat min blogg:)

2008-09-21 @ 22:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0