Själv sitter jag här vid datorn - men inte ensam

Jag kom inte fram till vad orsaken till detta blandande pa själv och ensam beror pa (antagligen ar det engelskans fel, men jag jag vet inte hur). I alla fall ar det mycket enkelt: man ar ensam om man ar ensam i ett rum, man ater ensam (utan andra personer i narheten), man reser ensam (om man inte har nagon man kanner med sig) och sa vidare. Om man ar själv i ett rum ar man dar själv och har inte skickat nagon annan dit, om man ater själv ar det ingen som hjalper en att ata, och om man reser själv gor man det själv och har inte skickat nagon annan pa resan.
Särskrivning orkar jag inte fundera pa, for det gor mig bara deprimerad!
Till Susanne: Jag ar inte heller sa avudsjuk pa oss just nu ... men daremot pa vara om-nagra-veckor-jag, som snorklar vid Stora Barriarrevet och simmar med delfiner och har fickorna fulla med pengar!
Till Olivia: Bra att du har lart dig c och h! Och lycka till i provet! Sara fyller ar den dagen, sa vi ska ga ut och ata och sen kopa oss en tarta.
Till mamma: Marc och Johnny hade tvattat bilar igar, men i dag skulle de gora nat med gronsaker, sa de igar i alla fall. Ska fraga vad det blev.
I dag ar det fredag, sa vi slutade redan halv tre. Vi ska laga kottbullar till middag.
/ Ida


Kommentarer
Postat av: Elina,Idas systers Elsas gudmor

Hej Ida med kompisarna!



Häslningar från Gdansk. Jag var där från tisdagkväll till i går, hade 4 arbetskompisar med mig. Det var bättre där än vad hade tänkt mig.Fina hus, många cafeterior (det var sååååååå stora o goda bullar!), god mat o sällskap :)



Hösten har kommit hit till Littoinen (precis nära Åbo), men jag nujter av de grandiga trädena.



På kvällen ska jag o gubben min fara o dansa, det är roligt.



Ha en bra helg o hoppas ni har lediga dagar ni också!

Om jag ha skrivit fel svenska o det stör någon så kan jag skriva finska nästa gång :)



Kramar! Elina

2008-09-19 @ 14:46:35
Postat av: Idas mamma

Hejsan

Det var en bra utredning av själv och ensam, hoppas Susanne läser den så att hon slutar äta själv! Ja, alltså hon äter ju själv naturligtvis, men det behöver hon ju inte berätta för omvärlden. Men att hon äter ensam kan hon ju berätta, så att vi kan tycka synd om henne. Förresten, om ni ser en lämplig australiensare kan ni ju berätta att Ida har en ensamstående giftaslysten moster på Åland... Sedan behöver vi ju inte höra om att hon äter själv(!) längre!



Jag förklarade det där med ensam och själv för Susanne när vi var i skogen häromdagen. Jag plockade kantareller och Susanne plockade spindelskivlingar... Jag har inte hört av henne sen dess, kanske jag borde ringa och höra hur det är med hennes njurar.



Imorgon ska mormor, Elsa och jag åka till Uppsala på shoppingtur, så då kommer ni inte att höra av mig.



När får vi se paintteckningen av apelsinsorteringen?

2008-09-19 @ 20:01:23
Postat av: Lena

Ja det var de där apelsinerna också... ;) Får väl leta upp en apelsinbild på google bara xD haha Har ni inte pizza hos er på andra sidan jorden? Finns inte det så kommer jag aldrig att sätta min fötter i Australien :P Ida, det är tomt utan dej! Får väl försöka intala mej själv att du jobbar på sparhallen ännu bara.. Kom ihåg min galna blogg :P Ha det bra!Kram

2008-09-19 @ 20:37:49
Postat av: Lotta

Hej!

Tack vare lite reklam på facebook.com hittade jag just hit till denna trevliga blogg. Ni verkar ha upplevt en hel del spännande saker redan, kul! Enligt ett reportage gjort av BBC News skall spelberoende (casinospel) tydligen vara ett stort problem i Australien. Är det någonting ni har märkt av? ;)





Lev livet nu och jobba inte ihjäl er med apelsinerna!

And oh.. I just have to ask: Have you adopted some kind of Australian accent yet? :D





MVH Lotta S

(från Saras och Idas före detta basgrupp ifall förvirring råder)

2008-09-19 @ 22:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0