River Valley och windy Wellington

I sondags for vi till River Valley, som ar ett litet stalle mitt ute i ingenstans. Kiwibussen gar dit for floden som gar genom dalen, pa vilken man kan gora 'white-water rafting', forsranning. Vi kande inte riktigt for det och tog det lugnt i stallet. Pa mandag morgon var vi och simmade i floden och vid ett-tiden for vi vidare till Wellington och var framme vid sju.
I dag har vi varit till Te Papa, som ar Nya Zeelands nationalmuseum. Det var fint (och gratis). Sen var vi pa kafé med Mikaela Nyman, en utflyttad alandska. Vi fick lite tips pa vad man kan gora i Wellington.
Till middag at vi pizza. Vi fick en stor pizza for $7. Tank att fa en pizza for 3,10 € pa Aland!
/ Ida


Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej

Det känns bra att höra att ni inte nappar på allting som finns att göra... att ni avstår från att forsränna. Fast det hörs nog roligt! Jag skypade med Ida och då sade hon att ni funderade på bungyjump. Hon sade att det var gratis för dem över 65 år, så jag inväntar det. Jag berättade det åt Idas mormor och hon sade att de har säkert avtal med en begravningsentreprenör. Hon ville förresten veta om fallskärmshopparinstruktörerna var snygga.Här hemma domineras nyheterna av att Eckerölinjen har beslutat att flagga ut Birka Paradise. Det var inte oväntat men vi hoppades väl ändå att så inte skulle bli fallet. Vi har typiskt januariväder här, lite grått och tråkigt. Men vi går mot ljusare tider och det märks redan.Ha det bra där på andra sidan jordklotet!

2009-01-27 @ 11:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0