Tauranga

I natt har vi sovit hos Jennifer och Andrew, som var bekantas bekanta och nu ar bara bekanta. Andrew hamtade oss fran Rotorua igar nar vi varit till Te Puia. De bjod oss pa restaurang pa kvallen! Tre ratters! Sa gott har vi inte atit pa laaaaange. De har ett nytt fint hus och tva hundar, Molly och Lily. I dag har vi atit en delicious frukost. Det ar mulet ute nu, men vi ska ut och promenera, titta i affarer och bada i hot pools.
/ Ida Sara Sarah

 

Kommentarer
Postat av: Lena

Du har blivit blond Ida! =)Nästan så jag måst bleka mitt hår ännu mera för att va blondare än dej, eller kanske det är min tur att va mörkare nu? Hmmm... haha

2009-01-18 @ 09:55:03
Postat av: Idas mamma

Hej flickor

Jag håller med Lena, vad du har blivit blond, Ida. Ida ska vara mörk! Du får väl stanna i Stockholm och färga håret innan du kommer hem, så att vi känner igen dig.



Jag kände inte igen Jennifer och Andrew på kortet. Jag har träffat dem en gång, men jag mindes Jennifer som mörk! Konstigt, vad det är fel på allas hårfärg... Och Andrew mindes jag som hårig, alltså att han hade hår på huvudet! Men det kanske han hade på den tiden. Det är ju över 10 år sedan jag träffade dem.



Efterrätten ser god ut. Är det Sara eller Ida som har sparat sin?



Tycker ni att det är skilland på Australien och Nya Zeeland? Har också Nya Zeeland vänstertrafik?



Må så gott, flickor!

2009-01-18 @ 12:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0