I Alice Springs

I dag kom vi fram till Alice Springs efter en natt i Coober Pedy. Vi ar mitt ute i oknen, och det ar 39 grader i skuggan har! Vi haller pa att smalta bort.
I Coober Pedy bodde vi pa ett hostel som hade rummen 6,5 meter under marken. Det var svalt och skont dar i alla fall.
I morgon far vi ut pa var tredagarstur. Forsta natten campar vi vid Uluru och andra vid Kings Canyon.
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Susanne, Idas moster

Jag har följt med två andra åländska Australien resenärers äventyr, Stig och Eva. Ni reser om varandra, de är nu på Nya Zeeland men för några veckor sen var de i Adelaide och gjorde också samma ökentur som ni. Då skrev de bl a "övernattningar under ett bord i ösregn mitt i öknen, i en tvättstuga, under bar himmel, i en grotta m m.". De upplevde nog turen som ganska jobbig Men konstaterade också att de var de enda på bussen som var över 25 år.Härhemma är det fortfarande kallt och snöigt, -9 i morse. Men i slutet på mars har man ingen lust med vinteraktiviteter längre men vill man kan man både åka skidor och skridskor. Ser framemot att få höra hur tredagarsturen har varit, men man behöver nog vara under 25 år för att njuta när termometern visar 39. 50 graders skillnad om ni skulle komma hem nu!

Sköt om er!Susanne

2009-03-26 @ 09:39:02
Postat av: Vi på Ängsgränd

Tack Sara, för det fina kortet Du skickade från Nya Zeeland. Det tog visserligen en dryg månad på sig att komma fram men det var desto mera välkommet. Helt otroliga saker Ni har fått vara med om och det är inte utan att man börjar snegla på en möjlighet att åka ner, speciellt till NZ. Det verkar väldigt fint där. Just nu är det en aning ruggigt här men det blir väl bättre tills Ni kommer hem.

2009-03-29 @ 18:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0