I Melbourne

I dag kom vi till Melbourne. Vi kom fran var Tasmanientur i fredags och jag lovar att det kommer bilder i morgon. Fran fredag till i morse var vi i Hobart och nu har vi flugit hit. Har ser likadant ut som det gjorde i oktober.
Vi planerar vara har tre natter och sen fara pa en tur till Adelaide langs Great Ocean Road.
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Oj, ett livstecken... Vad roligt! Men jag ringde faktiskt till Torunn igår och hon visste att ni levde. Adelaide lär ju vara Australiens vackraste stad, så det ska bli instressant att höra vad ni tycker om den. Ni har ju sett en hel del redan av Australien så ni kan ju jämföra.Här hemma har vi typiskt marsväder, minus- och plusgrader, snö och regn om vartannat. Vi går mot ljusare tider i alla fall, det märks.Alandica har tagits i bruk fastän invigningen är första helgen i april. Man hör mest positiva omdömen men Nya Ålands chefredaktör skrev att åländsk kultur inte räcker till för scenen, det måste vara finare kultur bortifrån... Vid det tillfället var det Musikinstitutets lärare som uppträdde. Jag tolkar det i så fall så att man har förbyggt sig om den åländska kulturen inte ska få utövas i Alandica. Populärt är det så här i början i alla fall, jag har varit på tre tillställningar där på en vecka! Nu senast var det Ungdomsorkesterns 40-årskonsert.En skräll var det i lördags då Malena Ernman med sin operalåt tog hem segern i Melodifestivalen. Vi höll på den här i Djurvik, men vi trodde inte att den skulle vinna. Den låg 8:a efter juryns omröstning men sedan tog den full pott i svenska folkets omröstning och vann med 3000 röster över Caroline af Ugglas. Jag har inte hört den omnämnas alls i förhandsspekulationerna så det var tydligen oväntat för alla.Ha det bra, flickor! Och sköt om er!

2009-03-16 @ 08:15:57
Postat av: Lena

Började ju bli orolig när det inte hände ngt här på bloggen! :O Inte snällt att låta bloggen vila så där, man vet ju aldirg vad som kan hända i Australien.. Men vem vet, kanske Ida har gjort ngt åt min lilla idé om vad du skulle kunna göra före du kommer hem ;) haha

2009-03-16 @ 11:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0