Waitomo

Onsdag morgon for vi vidare mot Waitomo, med ett par stopp pa vagen. Forsta stoppet var en bondgard eller nan farm typ. Dar kunde man for en summa pengar se pa far, hur man mjolkar kor osv. Sant som man sett naaagra ganger pa Aland, sa vi var inte in dit. Vi valde att sitta o solen och planera en bit av var resa istallet, men de riktiga storstadsborna tyckte sakert att det var intressant. Nasta stopp var vid Agroventures, dar man kunde gora olika aktiviteter, bl.a. bungyjump, aka en jattesnabb bat, "flyga" i en stor flakt (skulle verka som om man hoppa fallskarm). Men inte har heller gjorde vi nagot (var forovrigt nastan ingen fran bussen som gjorde natt alls har, annat an solade och at gratis korv! )
Sen nar vi kom till Waitomo checkade vi i princip bara in innan vi for med bussen pa en gratis bushwalk. Pa den gick vi inte bara igenom bush utan aven grottor och i sma gangar genom bergen.
Waitomo ar kant for sina grottor och lever bara pa dem, verkar det som. Det fanns inte ens en matbutik dar!! Stallet ar sa kant for sina grottor att det till och med heter Waitomo Caves.

/Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0