Lumut och Pulau Pangkor

I fredags lamnade vi Singapore. Vi steg upp tidigt och tog forst en buss till Johor Bahru pa malaysiska sidan. Darifran tog vi en buss till Kuala Lumpur, och dar bytte vi till en som gick till Lumut via Ipoh. Nar vi till slut var framme i Lumut var klockan sju pa kvallen, sa vi bestamde oss for att stanna pa fastlandet den natten. Vi bodde pa ett helt okej hotell (hade inte bokat, men de hade mycket ledigt). Duschen var val anda problemet - den var valdigt primitiv sa att saga; en kallvattenskran, balja och skopa ...
Nasta dag tog vi oss ut till Pulau Pangkor. Vi ringde och bokade rum forst. Baten tog drygt en halvtimme, och sen akte vi taxi till andra sidan av on, Teluk Nipah. Vart rum ar fint! Vi betalar knappt 17 euro per natt, och for det far vi eget rum, jattebreda, bekvama sangar, egen tv, eget badrum och luftkonditionering. Vi betalade for sju natter pa en gang och da bjod de oss pa frukost alla morgnar.
Alla hotell i Teluk Nipah ligger precis bredvid stranden, och det ar dar vi har tillbringat de senaste dagarna. Harligt. Det ar varmt har, och havet ger inte mycket svalka heller. Vi har semester.
Vi stannar till lordag alltsa.
/ Ida och Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0