Bio och strand

I gar kvall var vi pa bio, High School Musical 3. Fastan Byron Bay bara har 9 000 invanare finns det en fin bio med flera salar som visar flera olika filmer flera ganger per dag.
Glomde att skriva att vi har hamnat i New South Wales igen, vilket betyder att vi har fatt flytta fram klockan annu en timme. De har namligen sommartid har (daylight saving time), men inte i Queensland, dar vi kom ifran. Fraga oss inte varfor! Sa nu ar vi nio timmar fore er.
I dag har vi varit pa stranden. Alla Australiens strander ar sa forfarligt vackra. Och ode! Man har nastan hur mycket utrymme som helst.
/ Ida  

Kommentarer
Postat av: Lena

När du skriver så där om stränderna så skulle det ju va trevligt med en och annan bild också =D Stränderna är nog iofs rätt så öde här hemma också ;)

2008-12-17 @ 09:21:20
Postat av: Idas mamma

Hejsan

Vad roligt med täta dagliga uppdateringar av bloggen igen. Vi har något att se fram emot i vår grå vardag. Oj, det där lät allvarligt, så farligt har vi det inte. Men grått väder har vi i alla fall. Vi hoppas fortfarande på en vit jul, vi som gillar snön.Varför är det inte folk på stränderna? Är det inte semestertider nu där på andra sidan jorden?Roligt det där med tiden, att endel delstater har sommartid och andra inte. I lagtinget har motionerats om att Åland skulle ha CET-tid, alltså samma tid som Sverige och andra länder som ligger inom vår tidszon har, men det skulle ju inte gå att vi har annan tid än Finland. Men i Australien går det!Må så gott!

2008-12-17 @ 10:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0