Sol och värme

Det ar varmt och soligt har i Surfers Paradise for tredje dagen i rad. Vi tillbringar dagarna pa stranden. Vi funderade pa att aka till ett vattenland eller en nojespark (finns manga har runtom), men bestamde oss for att bara ha semester i stallet. I morgon tar vi bussen till Byron Bay, som blir vart sista stopp fore Sydney.
Det finns mer att beratta om vart senaste arbete. Forutom den gangen vi blev bjudna pa roast lunch pa puben av Tony sa fick vi ocksa frukost pa McDonald's en gang och efter en synnerligen varm och solig dag kopte han ol at oss. Hostelet ser inte sa fint ut pa utsidan, men det var helt okej inuti. Traden var av mycket varierande storlek. En del nadde man inte toppen pa fast man stod sa hogt upp det gick pa stegen, medan man inte behovde stege alls till andra. Darfor tog de ocksa mycket olika lange att gallra. De minsta gick pa en minut och de storsta tog tjugo minuter att gora ensam.
/ Ida  

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej flickor

Jag fortsätter att följa med er resa och läsa om orterna på internet. Jag såg att Bron Bay är känt som ett surfparadis och är Austarliens östligaste ort. På den yttersta udden står en fyr, som på bilderna liknar Sälskärs fyr men har ett fyrhus nertill. Ett fyrhus måste väl vara nertill förresten, det skulle se konstigt ut om det var upptill...

Och så kan man åka på valsafari därifrån också. Byron Bay uppmuntrar till en alternativ livsföring, ni kan väl berätta om det märks i stadslivet. Och i så fall tipsa Mariehamn som vill vara en ekostad.Det låter som sköna dagar om ni tycker att det är semester att vara på stranden istället för att åka till ett vattenland eller nöjespark... Men det är ni värda efter allt äppelgallrande.Här hemma ser vi lite solsken idag. Men någon dag på stranden blir det nog inte. Däremot kanske i affärerna, för det närmar sig jul. Ni slipper det ni, som firar julen i Sydney.Må så gott!

2008-12-15 @ 08:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0