Det är varmt här

Det är varmt här i Brisbane. Gar inte att vara i solen overhuvudtaget.
I dag har vi gatt lite i affärer (mycket svalare där), men vi kan inte kopa nat sa klart. Sen sa har vi varit pa Internet. Forutom de tva ställen där vi har 30 min gratis varje dag, sa har vi plockat upp broshyrer som ger oss mer gratis Internet pa andra ställen, sa vi har nästan hur mycket som helst (men tyvärr, Lena, bara de tva forsta har Skype!). Synd att vi ska fara härifran pa mandag... Vi har faktiskt ingen aning om de har nat Internet pa hostelet i Stanthorpe, sa det kan bli ganska snalt med uppdateringarna de närmsta veckorna. Men i morgon är vi här i alla fall!
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Apelsinssortering i all ära, men det är bra att ni lär er något som ni har nytta av här hemma. När ni har beskurit äppelträd i fyra veckor ska ni väl ha lärt er så pass mycket att vi vågar släppa lös er här hemma på vårt sex träd!



Här hemma kan man inte vara ute heller, men mera pga regnet än av värmen. Men för årstiden är det varmt, +5 idag!



Ikväll har vi varit och sett nya Bond-filmen. Det är lite annat stuk på de här nya filmerna. Tur att Olivia var med så jag kunde fråga henne när jag inte riktigt hängde med i handlingen. Olivia var lite orolig att hon inte skulle få gå på den eftersom det är 13 års åldersgräns. Men det gick bra. Men hon fick inte gå på barnbiljett, som Harry begärde åt henne!



2008-11-15 @ 19:39:55
Postat av: Lena

Inte Skype! :O Det var dåååligt :( Hmm, ja ja, men hoppas att ni kommer till ngt ställe som faktiskt har det snart då, så roligt att prata med dej ju! :D

2008-11-16 @ 10:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0