Till Stanthorpe

I dag, om en timme, far vi med bussen till Stanthorpe. Dar ska vi jobba i tre-fyra veckor. Stanthorpe ar en liten stad och vi vet inte annu om vi har Internet dar. Om vi har det ska vi uppdatera sa fort som mojligt, annars ar vi tillbaka om tre-fyra veckor!
Maste beratta om vadret har i Brisbane igar: Stralande solsken och 30 grader, minst. Vi gick till lagunen vid floden. Sen gick vi till Internet. Nar vi kom ut darifran, vid tre-fyratiden, regnade det och askade. Och det fortsatte regna, det oste ner, hela kvallen. Jag laste pa Internet att det hade varit den varsta stormen i Queensland pa sex ar.
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej flickor

Här hemma har den första snön kommit. Men den stannade inte kvar. Solen har just klättrat över trädtopparna, så det ser ut att bli en fin dag här hemma.



Hoppas att den här arbetsplatsen är bättre än den förra, apelsinsorteringsfirman alltså. Och att det inte finns någon surtant här som ser som sin livsuppgift att göra livet besvärligt för arbetsamma backpackers.



I Stanthorpe lär det vara mycket backpackers läste jag på internet, så de har nog både internet och mobiltelefontäckning. Annars får ni ta till det gamla hederliga sättet med brevpapper, penna och kuvert! Det fungerar säkert ännu.



Ha det bra!

2008-11-17 @ 08:15:42
Postat av: Lena

Tre-fyra veckor utan uppdatering.. Det är ju nästan en måndad :O Nej, det kan jag nog inte acceptera ;) haha, hoppas det finns internet där iaf :D

2008-11-17 @ 11:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0