Whitsunday Islands

Nu har vi varit ute med segelbat hela helgen till Whitsunday Islands! Basta "utflykten" vi varit pa hittils tycker jag! Underbart vackert! Vadret var pa var sida. Vi sov under stjarnorna ute pa dack inatt ( eller sov och sov, sova ar svart nar man har en vacker stjarnhimmel att titta pa...och inte varldens bekvamaste underlag att sova pa) Bilder ska komma sa fort som mojligt men vara kamerakablar ar nu oturligt nog inlasta i luggage storaget pa hostelet har i Airlie Beach tills ikvall. Da ska vi hamta vara vaskor och slapa med oss dem till en buss som over natten (tar ca. 12 timmar)  ska ta oss till Hervey Bay. Lovar att ett mer utforligt reportage ska publiceras a.s.a.p.
/ Sarah


Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej flickor

Vad roligt att er seglats var lyckad. Det låter skönt att sova under stjärnorna.



Här hemma är vintern på kommande. Det är minusgrader på nätterna men dagarna är rätt fina nu. Lite längre norrut har det kommit snö. Det har varit snövarning här också, men det kom ingen. Vinterdäcken är på så vi är förberedda. Ida undrade för några år sedan om vuxna inte har något minne eftersom de varje höst var så förvånade när första snön kom. Men i år har det i alla fall varnats i god tid om att vintern är på kommande.



Idas mejl blir bara mer och mer kortfattade. Det senaste innehöll bara ett instruktioner om hur mycket pengar jag skulle flytta över till hennes australiensiska konto... Men jag får ju i alla fall livstecken från henne då!



Det är annan takt på ert resande nu. Ni stannade så länge i Mildura att jag nästan trodde att ni skulle bosätta er där. Och nu förflyttar ni er så snabbt så jag hinner inte läsa om orterna ni befinner er på innan ni är på väg till nästa. Jag har ännu inte hunnit läsa om Whitsunday Islands och knappt om Airlie Beach innan ni är på väg till nästa ställe. För säkerhets skull har jag atlasen uppslagen med Australiens karta bredvid datorn, så jag hinner i alla fall kolla var i Australien ni befinner er. Varken Airlie Beach eller Hervey Bay finns dock utmärkta där, däremot finns Whitsunday Island med.



Hur ska ni fira Sarahs födelsedag? Vi i Djurvik gratulerar i förskott ifall ni inte är vid datorn på rätt dag.



Ha det bra!

2008-11-02 @ 10:01:44
Postat av: Idas lillasyster Olivia

Hej!

Den här helgen är det halloween. I fredags hade vi i skolan en halloweentillställning. Vi fick känna på olika läskiga saker i hinkar och pussla ihop skelett. Och så fick vi göra en vårta på häxans näsa. Sedan fick vi äta torkade pupiller, dödsskallar och harbajs. Jag smakade bara på de torkade pupillerna och de var rätt goda.



Vi spelar pingis i servicebyggnaden nu. Det är roligt.



Elsa är på spelhelg så det är bara mamma, pappa och jag hemma.:)



Lät skönt med kryssningen. Här hemma blåser det för mycket för kryssningar.



kramar

Olivia

2008-11-02 @ 10:14:11
Postat av: Nettan

Hihi, krokodilen behöver du inte ta med hem Sarah!

2008-11-02 @ 11:16:37
Postat av: Faster Ami

Hej Sarah med kompisar. Vilka äventyr ni får vara med om, tur ni tar lite bilder så att ni har "svart på vitt" att ni varit med om allt detta.

Ha så kul, och ta hand om varandra. Vi passar också på att gratulera dej Sarah på födelsedagen ifall vi inte lyckas med kontakt den rätta dagen!Hurrraaa hurrraaa på födelsedaaaan!!!!(Tur du inte hör!) Kramizar Ami o Paul

2008-11-02 @ 13:26:38
Postat av: Idas farmor

Hej Ida

Tänker ofta på dig och allt som du är med om. Det är ofattbart för farfar och mig, som knappt sett mer än Busköle och grannbyarna.



Jag pratar med dig alla dagar, dvs. med ditt studentkort. Och du svarar rätt klokt.



Sköt om dig!

Kramar

farmor

2008-11-02 @ 17:52:40
Postat av: Idas moster

Nu börjar det låta som en resa värd namnet igen. Ida mailar efter pengar till föräldrarna istället för att sitta i en avkrok och sortera apelsiner. Bra, fortsätt så, så blir det ett minne för livet. Anna är hemma och läser till en anatomitenta, hon suckade längtande när hon tittade på era bilder igår. Få se var hon är nästa vinter. Kanske sorterar hon apelsiner...Morfar är väldigt fundersam över om det verkligen finns krokodiler i havet, han trodde att de enbart levde i träsk.



Sköt om er och fortsätt njuta av resan!



Susanne

2008-11-03 @ 08:40:03
Postat av: Sarahs mamma

Hej!

Sova under stjärnorna...tolkar det som myggfritt och ormfritt där ni var, härligt. Vi har oxå mygg o ormfritt o stjärnklart ibland men där tar likheterna slut. Många Grattis till dig Sarah på födelsedagen imorgon. Din 19-onde födelsedag kommer du nog alltid att minnas. Hoppas ni inte fryser ihjäl på bussen men ni har väl lärt er att klä på er med yllesockor bl.a.

Många kramar till er alla!!

2008-11-03 @ 13:02:04
Postat av: Sarahs pappa

Grattis på födelsedagen, tyvärr kan jag ju inte bjuda på tårta, men presenten ligger här hemma!

- jag hoppas att du får tårta av dina väninnor!

Tänk att det nu är ett år sedan vi körde runt med triangel där bak på stan. Huh vad tiden går. Vi läser med intresse er blogg och faktiskt känns det inte som om ni är så långt borta som ni ju är......



allt gott!



häls

Klas

2008-11-04 @ 11:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0