I Melbourne

Har bara 4 minuter Internettid kvar. Maste skynda mig.
Nu ar vi Melbourne. Vart hostel ar jattetrevligt (valdigt ... engelskt), men har inte Internet. Vi far dock 30 minuter gratis pa ett stalle i centrum i egenskap av work & travel-resande.

Maste sluta. Svarar pa kommentarerna sa snart jag hinner!

/ Ida


Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Vad gör ni med de andra 26 minuterna av er internettid? Kommer inte läsarna här hemma i första hand...?

2008-09-30 @ 08:24:40
Postat av: Lena

30 minuter:O Det var inte mkt det, jag sku få panik om jag bara hade 30 min att hinna med allt xD haha

2008-09-30 @ 11:18:32
Postat av: Anonym

Tjoho!!! o(≧∀≦)o Riha är tillbaka!!



Har haft ett par riktigt lata veckor, men har nu läst ikapp dåtiden fram till nutid..; )

Hoppas allt går bra med er..^^ Vill oxå resa!!

Själv har jag gått och kärat ner mig i psykologi, o spanska, o ett nytt band... O så har vi gått en mördande tuff, men kul xD, teaterkurs en grupp oxå...(den måste vi skriva en UPPSATS som slutarbete i..xP)..o så läser jag en ryskakurs..o så ska ja väl fortsätta lite med tyskan oxå..guuudars ja kommer få problem när ja ska välja va ja ska fortsätta med i vår..^^Tehe.

Det problemet får ja ta när det kommer.



ränner iväg till köket för att gräva fram något substitut för apelsiner, som hon av någon anledning blev så sugen på för en stund sen



mumsar på vindruvor



Mjooo...glufs...Pappa hade förresten fått tag på farbror Nisse i Sydney nu, efter ett par månaders tystnad .. glufs... Allt verkar i slutändan vara bra med honom i alla fall..glufs.. Men det ser nog fortfarande ganska mörkt ut på "åka till Ausralien över nyår"-fronten.. svälj .. dessvärre..



Jaja..^^ Kraam till er alla!! >O.O<

2008-09-30 @ 22:45:05
Postat av: Idas mamma

Hej

Nu är vi väldigt urväntade på att få höra om hur det är i Melbourne. Det tycks finnas mycket att göra eftersom bloggandet är så eftersatt...



Här hemma har vi en fantastisk dag. I alla fall för den som tycker om mysigt höstväder med regn och blåst. Och det gör vi väl alla! Jag såg på väderleksprognosen att ni skulle ha sol och 26 grader. Det är väl uthärdligt men inget mot vårt ljuvliga höstväder.



Nyheterna här hemma handlar till lust och leda om finanskrisen som startde i USA och nu har nått Europa. Hur är det i Australien, märks den där?



Sköt om er!

2008-10-02 @ 07:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0