Silverbetor och broccoli

Nu ar vi 8 km utanfor Donnybrook hos vara WWOOF-vardar. De heter Mark och Pam och ar i 50-arsaldern. En hund har de, Arthur, och hons och ankor. Vi kom hit igar eftermiddag och da blev det inte mycket arbete. Vi fick folja med Mark in till Bunbury, som ar den narmaste lite storre staden, och dar tog han med oss upp till en utsiktsplats. Mycket vacker utsikt over Indiska oceanen.
Vi bor i en egen liten stuga med eget badrum. Iden med WWOOFing forresten, om nan har missat det, ar att man jobbar 4-6 timmar om dagen for mat och boende. I dag blev det alltsa jobb. Vi borjade kvart over sju i morse med att skorda 'silverbeets' (silverbetor?) och broccoli, sen fick vi skala vitlok som vi ska satta nasta vecka, och till sist fick vi samla ihop bevattningsslangar. Det ska vi fortsatta med i morgon. De odlar bland annat appel, persika, paprika, tomat, squash och gul lok ocksa. 
Pa eftermiddagen var vi med Mark in till Donnybrook en svang, och sen var vi ut och paddlade kanot pa bevattningsdammen. Nu ska vi snart ata middag.
Livet pa landet ar lugnt och skont.
/ Ida och Sara

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej Ida och Sara

Jag letade efter Donnybrook på internet men de flesta träffarna gällde en ort med samma namn på Irland. Men lite längre ner på listan kom det australiensiska Donnybrook. Så mycket att läsa fanns inte, men orten har 4300 invånare. Som Djurvik alltså...Det låter skönt med wwoofing. Ni behöver kanske ta det lite lugnt nu efter allt ökenresande. Och så bor ni ju riktigt lyxigt. Jag funderar på om det skulle vara en affärsidé. Gästerna får bo gratis om de t.ex. målar en stuga eller tapetserar den. Eller klipper gräsmattan. Eller tvättar fönstrena. Oj, vad jag skulle få lugna somrar, jag skulle nog få användning av en hängmatta då...Sköt om er!

2009-04-18 @ 10:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0