Tomat, vitlok och appel

I sondags hade vi ledigt. Sovmorgon ... steg upp halv nio. Promenerade runt agorna, vilket inte tog sa lange. Det har ar inte en av de gigantiska australiensiska farmerna man hort om, dar de anvander helikopter for att samla ihop boskapen.
I gar plockade vi forst tomater och sen satte vi vitlok. I dag har vi skordat silverbeet och broccoli igen och sa har vi plockat appel. Vi var med in till Donnybrook en svang ocksa och lamnade av diverse grodor.
Arthur, hunden, ligger pa trappan till var stuga och vaktar oss om natterna. Vi vet inte riktigt vad det farliga ar, kanske en kanguru?
/ Ida och Sara

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej

Det känns skönt att ni är trygga på nätterna. Arthur känner ansvaret för två söta flickor!Jag blev konfunderad när jag läste att ni lämnat av grodor. Finns det verkligen grododlingar i Australien hann jag tänkta innan jag insåg att det saknades ö-prickar.Här hemma har vi fina vårdagar nu. Det är minusgrader på nätterna, precis som det ska vara på våren. Blåsipporna blommar och de första gästerna kommer på fredag, båda är säkra vårtecken. Harry är inte färdig med vårstädningen ännu, men han har ju några dagar på sig ännu.Igår firade vi Idas mosters XX-årsdag. Det var bara en liten förfest med kaffe och tårta, det stora kalaset kommer småningom...Må så gott, flickor!

2009-04-21 @ 08:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0