Hot pools

Igar, sondag, var Andrew och Jennifer lediga och skjutsade runt oss till diverse sevardheter. Vi var till ett stalle dar de salde lokalt hantverk (och kopte lite) och kollade ocksa pa fortkorande batar. Sen var vi till stranden och bodyboardade (som en liiiten surfbrada som man alltsa inte staller sig upp pa utan aker in till stranden pa liggande pa mage). Och sa promenerade vi runt Mt Maunganui, annu en slocknad vulkan. Pa kvallen fick vi BBQ-middag och barpaj och kollade pa Mamma Mia.
I dag jobbade de sa vi tog oss runt med buss. Vi var in till centrum forst en stund, sen at vi kebab till lunch pa ett stalle Jen och Andy rekommenderade (och det var gott ocksa). Sen gick vi till Saltwater Hot Pools och badade. Det var varmt. De varms upp av geotermisk aktivitet. Till middag i dag fick vi indisk currygryta. Vi ska fa pavlova till efterratt (nyzeelandarna pastar att det ar deras pahitt och australiensarna att det ar deras).
/ Ida o SoS

Kommentarer
Postat av: Lena

Förlåt att jag är blond då, men vad är geotermisk aktivitet??? :S Du som blivit blond nu Ida borde ju förstå vilket problem det ordet skulle orsaka för min del, om det är meningen att jag ska förstå vad som skrivs på den här bloggen.... ;P

2009-01-19 @ 09:30:28
Postat av: Idas mamma

Hej flickor

Idag har jag pratat med Saras styvfarmor i telefon och Sarahs faster på Mariebad. Vi kollar att vi får samma rapporter från andra sidan jordklotet. Vad vi gör om rapporterna inte överensstämmer berättar vi inte!Olivia, som har installerat Skype för att kunna prata med sin storasyster, satt förgäves framför datorn igår kväll. Ida hade lovat att ringa henne vid 21-tiden, men något samtal kom inte. Imorse kom ett mejl där hon bad om ursäkt att hon försovit sig... Kan inte ni, Sara och Sarah, se till att hon kommer upp på morgnarna? Ni fick ju upp henne före 4 när ni gallrade äppel så nog måste ni väl få upp henne till 8 när hon lovat prata med sin lillasyster...Ha det bra!

2009-01-19 @ 18:18:18
Postat av: Idas mamma

Hej flickor

Idag har jag pratat med Saras styvfarmor i telefon och Sarahs faster på Mariebad. Vi kontrollerar att vi får rapporter som överensstämmer från andra sidan jordklotet. Vad vi vidtar för åtgärder när de inte överensstämmer får ni se den dagen...Olivia har installerat Skype för att kunna prata med sin storasyster. Igår kväll satt hon vid datorn och väntade, men det utlovade samtalet kom inte. Imorse kom det ett ursäktande mejl att Ida hade försovit sig. Sara och Sarah, ni fick upp Ida före kl. 4 på morgnarna när ni gallrade äppel, kan ni inte få upp henne till kl. 8 när hon har lovat ringa till sin lillasyster?Ha det bra!

2009-01-19 @ 18:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0