Singapore, Singapore!

Nu ar vi i Singapore. Det tog fem timmar ungefar med buss hit fran Kuala Lumpur. Bussen var ganska lyxig; lika stor som vanliga bussar, men med plats for bara 24 passagerare, sa det fanns mycket rum att stracka ut benen. Singapore ar ett land, en stad och en ö, 45 ganger 25 kilometer stor. Forst maste vi alltsa igenom passkontrollen pa den malaysiska sidan, och sen samma sak nar vi kommit over till Singapore. Tyvarr fastnade Sara i tullen och var buss hade redan farit nar vi kom ut, sa vi maste muta en annan busschauffor att ta med oss in till centrum. Sen sa hade vi inget boende bokat, for det vagrade fungera pa internet nar vi forsokte, men det forsta stallet vi fragade pa hade ledigt. Det var en ganska pafrestande dag igar. Vi hade inga singaporedollat med oss nar vi kom heller, men det loste sig ocksa med en gang.
I dag har vi promenerat runt lite, varit till ett buddhistiskt och ett hinduistiskt tempel bland annat. Det ar valdigt rent har. Vart hostel ar flackfritt. Det ar dyrare an Malaysia, men billigare an Australien. I morgon blir det Malaysia igen. Vi ska forsoka ta oss anda till on Pualu Pangkor, men vi vet inte om det gar pa en dag. Far se hur langt vi kommer. Alternativt blir det Johor Bahru, KL eller Lumut.
/ Ida  

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Så här mycket problem har vi inte läst om tidigare på er blogg. Kanske ni inte har delat med er av bekymren tidigare med omtanke om era mammor...

Vad försökte Sara smuggla när hon fastnade i tullen? Muta, har ni lärt er det också?



Sköt om er!

2009-05-28 @ 13:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0