Blåsigt

Stranderna ar inte ode har, det ar bara sa att det finns sa forfarligt manga och de ar sa extremt stora allihopa, att det inte finns tillrackligt mycket manniskor for att fylla dem.
I dag blaser det valdigt mycket, men vi var anda vid stranden en stund. I kvall tankte vi ta en promenad till fyren, som ligger pa Australiens ostligaste udde.
I morgon ska vi pa utfard till Nimbin, sa vi far se om vi hinner till Internet da!
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Hej

Det kanske skulle varit lika bra att ni berättade först efteråt att ni varit till Nimbin. Man blir lite orolig när man läser om orten på internet. De har en alternativ livsstil där med mycket new age-inslag och miljövänligt tänkande. Och så långt låter det bara intressant, men när man läser vidare så står det att de inte vet hur många invånare Nimbin har för det finns en massa hippin där som bor i "rural areas" och cannabisförsäljningen sker helt öppet.Nu har vi ordnat julklappstransport åt er. Tage och Ulla åker ner till down under mellan jul och nyår och de tar med saker åt er. Så värst stora saker vågar vi inte skicka, men jag har i alla fall packat ner Gund, Idas slitna och nästan sönderkramade hund. Han var mycket besviken när Ida åkte iväg utan honom. Här har han fått åka land och rike runt i drygt tio år, England ser han som sitt andra hemland, och när sedan Ida åker på sitt livs resa lämnar hon sin trogna följeslagare hemma på sängen! Vilket sätt, va. Men nu är han väl inpackad för den långa transporten.Det låter skönt med långa och tomma stränder. Och ni verkar verkligen njuta av ert lediga år.Må så gott!

2008-12-18 @ 08:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0