Snart är vi i Cairns

Nu har vi bara två dagar kvar har i Melbourne. Tycker nog att vi hunnit se det mesta. I lordags var vi till St Kilda Beach och Albert Park och igår till Birrarung Marr (också en park) och Shrine of  Remembrance (ett forsta varldskrigs-monument). I dag hade vi tankt gå till Victoria Park och Royal Botanic Gardens, och i morgon till St Kilda Botanic Gardens.
Det regnade for en stund sen men nu skiner solen. De har lovat bara 15 grader i dag. I Cairns ar det 30. Det ar det i Mildura också.
Våra tram(spårvagns)-kort galler sista dagen i dag, så i morgon kommer vi inte att komma till någon dator. Sen, på onsdag, flyger vi kl. 1.15 p.m. till Cairns. Får se om vi får tag på nån dator nar vi kommer fram. Ska bli riktigt roligt att flyga igen.
Igår, forsta sondagen i oktober, bytte de till sommartid har. Så nu ar vi åtta timmar fore åländsk tid. Nar ni byter till vintertid darhemma blir det nio timmars tidsskillnad.
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Ni är ambitiösa vad gäller sevärdheter. Melbourne lär ha mycket parker och ni verkar ju ha sett en del av dem. Är det badtemperatur i vattnet? Det ska det väl vara i Cairnes i alla fall om det är 30 grader där.



Här hemma har vi haft höstens första storm. Idag har stormen bedarrat och solen tittar fram.

2008-10-06 @ 08:24:51
Postat av: Lena

Har du tappat bort kameran Ida? I alla fall jag tycker det skulle vara roligt med mera bilder :) Kanske lite jobbigt med bilder på bloggen, tar ju tid.. Men kan du inte lägga upp lite bilder på facebook? :D Det skulle ju va perfekt!!! Jag är inte så dum alla gånger ;)

2008-10-06 @ 20:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0