Bottom Bus till Dunedin

I sondags tog vi "Bottom Bus", Kiwi Experiences sydligaste ruttbuss, till Dunedin.
Vi gjorde faktiskt inte sa manga stopp pa vagen den har gangen, bara ett forutom de "obligatoriska"  frukost-, lunch- och toastoppen. Det stoppet var vid Clyde, en damm. Det var NZ's storsta betongklump. Inte mycket att se pa...
Val i Dunedin skulle nastan alla pa nagon tour. Vi var till Cadbury World, en chokladfabrik. Eftersom det var sondag sa var det inget prudoktion igang, sa vi fick en forkortad guidad tur. Det basta kom forst, smakprover :) samtidigt som vi tittade pa en film. Sen gick vi runt lite och guiden forklarade hur man lagar chokladen. Han hade aven en overraskning, hosgt uppe i en silo. Det var ett chokladfall (som ett vattenfall fast med choklad)! Han sa att det var varldens storsta, men vi borjar bli lite tveksamma till "varldens" for det verkar som allt har ar "varldens"... Men vi for val lita pa honom.
Vi gick aven en svang till en tagstation, som skulle vara sodra halvklotets nasta mest fotade byggnad (efter Sydneys operahus), men det dar kan man ju inte veta.







/Sara

Kommentarer
Postat av: H

hur länge till skall ni vara ute i världen blir avundsjuk!!

2009-02-11 @ 09:57:32
Postat av: Carina

Hej Sara! Nu har jag äntligen tittat på dina bilder. (Min dator laddar trögt). :) Det ser fantastiskt kul ut så vi har bokat en resa, kommer på Måndag! Ha det så bra tills vi ses ;)

Hälsningar/gammelfaster

2009-02-25 @ 15:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0