Runt Tasmanien

I morgon far vi pa tur runt Tasmanien. Pa fredag kvall ar vi tillbaka i Hobart.
I gar var vi pa marknad, Salamanca Market. Tyvarr kan vi inte ladda upp bilder har!
/ Ida

Kommentarer
Postat av: Lena

Dina blogginlägg är nästan lika långa som mailen nuförtiden ;)

2009-03-08 @ 23:49:17
Postat av: Idas mamma

Jag håller med Lena. Blogginläggen, liksom mejlen, blir alltmer kortfattade. Jag undrar vad ni gör istället för att hålla oss här hemma uppdaterade om livet i Oceanien...



Ni tillbringar i alla fall ett händelserikt år i Australien. Och då menar jag inte bara det som ni upplever. Först hade vi de här skogsbränderna. Nu härjar cyklonen Hamish längst ostkusten. Det är den värsta stormen på 30 år och vindstyrkan är på upp till 78 m/s. Jag har inte hört några nyheter idag, men det känns i alla fall bra att ni är på Tasmanien.



Här hemma är det betydligt lugnare. Gråmulet väder och temperaturen är konstant på 0, känns det som. Varken vinter eller vår. Men vårfåglarna har börjat sjunga och de första ornitologerna har skymtats i viken. Ornitologernas ankomst är det säkraste vårtecknet i Djurvik. Vi närmar oss vårdagjämningen och för er är det snart höstdagjämning.



Kanske vi småningom får en rapport om vad ni tycker om Tasmanien...



Må så gott!

2009-03-09 @ 13:07:20
Postat av: Idas moster

Flickornas blogginlägg blir kortare och kortare och Idas mammas kommentarer har uteblivit emellanåt. Det verkar gå mot spännande tider både i Tasmanien och i Djurvik. I södra Mariehamn är dock sig allting likt Lite vår är det nog i luften för katterna börjar bli oroliga.



Sköt om er och fortsätt roa er!

2009-03-09 @ 20:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0