I Kuala Lumpur

Nu har vi varit snart tva dagar i Kuala Lumpur. Vart flyg kom fram fore halv sex i gar morse. Vi mellanlandade i Brisbane och maste ga av och vanta en timme, sa nu blir det 14 flygningar innan vi kommer hem. Pa flygplatsen i KL maste man aka tag fran dar man steg av till dar man hamtade bagaget. Sen akte vi tag in till stan och letade upp vart hostel (tog ett tag). Huset ar ganska fallfardigt, men anda ratt rent och det ar billigt och vi har eget rum. I gar sov vi mest, var bara till Central Market och at middag (jattegott).
I dag har vi varit upp i Petronas Twin Towers, varldens hogsta tvillingtorn. Man fick bara aka upp till 41:a vaningen, men det var gratis (fick koa i nastan en timme for biljetter dock). Vi promenerade lite runt tornen ocksa, blev ivagkorda av polisen nar vi tankte prova en gunga (Sara blev arg) och sen nar vi satt pa en trappa och laste i guideboken kom det plotsligt fram en massa manniskor och ville vara med pa kort med oss. Det var sakert 20 personer som alla skulle posa med oss! Har ingen aning om varfor, men de verkade tycka det var valdigt roligt.
I morgon tanker vi fara till Singapore och stanna tva natter.
/ Ida och Sara

Kommentarer
Postat av: Idas mamma

Singapore...? Varifrån kom det? Jag hade inte hört något om en inplanerad Singaporevisit? Men det verkar intressant när man läser om det.



Sköt om er!

2009-05-28 @ 09:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0